FÅ ET VELFUNGERENDE VENTILATIONSANLÆG

​Har du brug for hjælp til at få et velfungerende ventilationsanlæg? Så er du landet det helt rette sted. Hos 3D Ventilationsservice står vi klar til at hjælpe, uanset om det drejer sig om renovering eller noget helt andet. Vi holder til i Horsens, men kører gerne til Jylland og andre steder i Danmark.

Vi er ventilationsfirma, der udfører service på ventilationssystemer i hele landet. Med tiden har vi hjulpet mange forskellige erhvervskunder og få private kunder med alt lige fra ventilation i svømmehal til autoværksteder og andre erhverv.

Vores kompetencer spænder derfor bredt, og vi gør generelt en dyd ud af at tilbyde gode og professionelle løsninger. Vores service indebærer blandt andet fejlfinding, renovering, serviceaftaler, filter til ventilationsanlæg, indregulering og meget mere.

Vi tilbyder:

  • kvalitetssikre løsninger
  • mange års erfaring
  • høj kvalitet
  • alt inden for service af ventilation.

Er sikkert indeklima

Som medlem af Dansk Svømmeteknisk Forening og Vent-ordningen kan du forvente et godt indeklima og et lavere energiforbrug, når vi har renoveret dit ventilationsanlæg. Det betyder, at du mange gange slipper for at skulle investere i et helt nyt anlæg, fordi vores service blandt andet indebærer renovering og fejlfinding.

Vi kan lave alt lige fra boligventilation til varmegenvinding, eller vi kan sætte et filter på dit ventilationsanlæg. Vi har stor erfaring med Menerga, som er det mærke, vi har arbejdet mest med. Selvom det er her, vi har flest kompetencer, lader vi os aldrig begrænse. Vi tager derfor også opgaver inden for andre mærker.

Hvis vi på nogen måde kan hjælpe med fejlfinding eller renovering af dit ventilationssystem – uanset om du er privat eller erhvervskunde – skal du ikke tøve med at kontakte os.

Kontakt os og hør mere

Hvis du har spørgsmål til vores service på ventilationsanlæg, pris eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale. Alle vores priser afhænger af opgavens omfang. Derfor kan vi give dig et uforpligtende prisoverslag, hvis du er interesseret i vores produkter eller service. Kontakt os ved at ringe på 23 64 40 62, eller send os en mail på info@3d-vent.dk.

Indhent tilbud

Har du et spørgsmål eller en forespørgsel? Udfyld formularen og få en gratis uforpligtende snak.

Navn *
 
Telefon *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

​VIL DU HAVE ET UFORPLIGTENDE PRISOVERSLAG?

Ønsker du et uforpligtende prisoverslag, er du meget velkommen til at kontakte os.

​FIND OS

3D Ventilationsservice ApS

K Bordings Vej 2
​8723 Løsning

KONTAKT OS

Telefon: +45 2364 4062

Email: info@3d-vent.dk

Du kan få fat i os døgnet rundt, alle ugens dage.

VIRKSOMHEDEN

3D Ventilationsservice bygger på flere års konstant, positiv udvikling. Gennem årene har vi betjent en lang række gode kunder, som er kommet igen og igen.

​3D Ventilationsservice | CVR: 39624133 | Cookie- og privatlivspolitik

facebook   linkedin