FÅ DEN RETTE VENTILATION TIL SVØMMEHAL

​Har du brug for et professionelt ventilationsfirma til opsætning af ventilation i svømmehal? Så er du landet det helt rette sted. Hos 3D Ventilationsservice står vi klar til at hjælpe, uanset om det drejer sig om reparation eller ny montering. Vi holder til i Horsens, men kører også i Jylland og resten af Danmark.

Som professionelt ventilationsfirma har vi med tiden fået stor erfaring med især ventilation til svømmehal. Faktisk har vi haft flest ventilationsopgaver i svømmehaller, hvor 70 % af vores forretning ligger.

Virksomhed drives af Daniel. Jeg har i mange år udført service på ventilationssystemer, som i dag er blevet til en forretning. Virksomheden er derfor bygget op om en engageret og professionel medarbejderstab, der gør sit for at levere de bedste resultater.

Vi tilbyder:

  • ventilation med speciale i Menerga
  • konstant og positiv udvikling
  • medlemskab af Dansk Svømmeteknisk Forening og Vent-ordningen.

Få et velfungerende ventilationsanlæg i svømmehal

Et velfungerende ventilationsanlæg i svømmehal er alfa og omega for et godt indeklima. Når du hyrer os til at servicere dit ventilationsanlæg, kan du forvente, at det fungerer efterfølgende. Du får dermed i fremtiden et godt indeklima i svømmehallen, som sikrer et lavt energiforbrug,

Som en del af vores service på ventilation til svømmehal, tilbyder vi blandt andet professionel fejlfinding og renovering. Det vil sige, at hvis du oplever problemer med anlægget, sørger vi for at finde fejlen og efterfølgende rette op på den.

Hvis der er behov for renovering af ventilationsanlæg, sørger vi ligeledes for den del. Langt hen ad vejen kan det godt betale sig frem for at købe et nyt ventilationsanlæg, hvis der er tale om et komplekst system.

Ring for et uforpligtende tilbud

Hvis du har yderligere spørgsmål til vores priser på ventilation til svømmehal eller andet praktisk, er du altid velkommen til at ringe til os. Det er vigtigt at gøre opmærksom på, at vores priser varierer alt afhængig af service og opgavens omfang.

Kontakt os ved at ringe til 23 64 40 62, eller send os en mail på info@3d-vent.dk.

Indhent tilbud

Har du et spørgsmål eller en forespørgsel? Udfyld formularen og få en gratis uforpligtende snak.

Navn *
 
Telefon *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

​VIL DU HAVE ET UFORPLIGTENDE PRISOVERSLAG?

Ønsker du et uforpligtende prisoverslag, er du meget velkommen til at kontakte os.

​FIND OS

3D Ventilationsservice ApS

K Bordings Vej 2
​8723 Løsning

KONTAKT OS

Telefon: +45 2364 4062

Email: info@3d-vent.dk

Du kan få fat i os døgnet rundt, alle ugens dage.

VIRKSOMHEDEN

3D Ventilationsservice bygger på flere års konstant, positiv udvikling. Gennem årene har vi betjent en lang række gode kunder, som er kommet igen og igen.

​3D Ventilationsservice | CVR: 39624133 | Cookie- og privatlivspolitik

facebook   linkedin