PROFESSIONEL SERVICE AF VENTILATIONSANLÆG

​Leder du efter hjælp til service af ventilationsanlæg? Så står 3D Ventilationsservice klar til at hjælpe. Vi har mange års erfaring inden for området og kan hurtigt finde frem til den rigtige løsning. Vi holder til i Horsens, men kører også ud til kunder i Jylland eller andre steder i Danmark.

Som ventilationsfirma er det vigtigt for os med kompetente og professionelle medarbejdere, der til hver en tid kan tilbyde den rette service. Derfor er du garanteret høj kvalitet og ekspertise hos os, hvis du står med et ventilationsanlæg, der trænger til en faglig vurdering.

Det kan nemlig ske, at der er nedbrud i anlægget. I det tilfælde sørger vi for at lave en fejlfinding, så anlægget fungerer igen.

Vi tilbyder:

service af ventilationsanlæg

mange år erfaring

dygtige og kompetente medarbejdere

professionel fejlfinding og renovering af ventilation.

Få den hjælp, du behøver

Det er vigtigt at reagere hurtigst muligt, hvis du oplever problemer med dit ventilationssystem. Desto tidligere vi kan komme ud, desto bedre er det på længere sigt. Mange gange kan det nemlig godt lade sig gøre at finde fejlen og eventuelt renovere ventilationssystemet i stedet for at købe et helt nyt.

Vores service på ventilationsanlæg betyder, at du i fremtiden får et velfungerende anlæg, som var det helt nyt. Det kan langt hen ad vejen godt svare sig i stedet for at investere i et helt nyt.

Få den rette service på ventilationsanlæg ved at kontakte os hurtigst muligt, så vi kan se nærmere på fejlen. Vi beregner først en pris, når vi kender opgavens omfang. Derfor er du altid velkommen til at få et uforpligtende prisoverslag, inden vi går i gang.

Kontakt os i dag

Hvis du har yderligere spørgsmål til enten priser, service af ventilationsanlæg, ventilation til svømmehaler eller andet, så tøv ikke med at kontakte os. Vi sørger for at lave et godt og skræddersyet tilbud til dig. Kontakt os ved at ringe på 23 64 40 62, eller send os en mail på info@3d-vent.dk.

Indhent tilbud

Har du et spørgsmål eller en forespørgsel? Udfyld formularen og få en gratis uforpligtende snak.

Navn *
 
Telefon *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

​VIL DU HAVE ET UFORPLIGTENDE PRISOVERSLAG?

Ønsker du et uforpligtende prisoverslag, er du meget velkommen til at kontakte os.

​FIND OS

3D Ventilationsservice ApS

K Bordings Vej 2
​8723 Løsning

KONTAKT OS

Telefon: +45 2364 4062

Email: info@3d-vent.dk

Du kan få fat i os døgnet rundt, alle ugens dage.

VIRKSOMHEDEN

3D Ventilationsservice bygger på flere års konstant, positiv udvikling. Gennem årene har vi betjent en lang række gode kunder, som er kommet igen og igen.

​3D Ventilationsservice | CVR: 39624133 | Cookie- og privatlivspolitik

facebook   linkedin